INTERIEUR ARCHITECTUUR + ADVIES
De mogelijkheden van interieur architectuur zijn grenzeloos. Het ontwerpproces begint met goed luisteren, omdat alles uiteindelijk draait om uw wensen. Creëer samen met ons een uitdagend ontwerp en creatieve maatwerk oplossingen. Klaas Design staat garant voor een functionele maar vooral esthetische en kwalitatieve uitvoering.

HOE GAAT KLAAS DESIGN TE WERK?
Tijdens het oriënterende-, ontwerpgesprek krijgt u adviezen en worden de vragen en mogelijkheden nauwkeurig besproken. Alle aspecten kunnen aan bod komen, van interieuradvies en een hernieuwde indeling tot en met een totaalconcept ontwerp. Klaas Design kan verschillende werkzaamheden op zich nemen. Dit zijn o.a. ontwerpwerkzaamheden, technische uitwerking, (3D) tekeningen, offertes opstellen, planning, bouwbegeleiding en oplevering. Materialisering, verlichting en detaillering zijn zeer belangrijke onderdelen in het ontwerpproces. Maatwerk meubels, zoals een dressoir, flatscreen roomdivider, inbouwkast of keuken worden met aandacht voor u ontworpen en indien gewenst uitgevoerd.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN MAATWERK MEUBELS EN INTERIEURS?
De kosten voor een definitief ontwerp van een groot custom-made meubel zijn € 450,- ( ex. btw ). Hierin zitten circa 12 uur. De ontwerpkosten voor een compleet interieur liggen wat hoger en word berekend op uurbasis/offerte. Klaas Design rekent een uurtarief  van € 50,- ( ex. btw ). De definitief ontwerpfase, offertefase, opdracht-, & uitvoeringsfase hangt af van de omvang van de opdracht en de specifiek afgesproken details. Voor werkzaamheden tot aan de uitvoering moet u rekenen op 8% – 10% van de totale bouwkosten. 

 

 
Back to top