Interieur architect ontwerpINTERIEUR ARCHITECTUUR + ADVIES
De mogelijkheden van interieur architectuur zijn grenzeloos. Het ontwerpproces begint met goed luisteren, omdat alles uiteindelijk draait om uw wensen. Creëer samen met ons een uitdagend ontwerp en creatieve maatwerk oplossingen. Klaas Design staat garant voor een functionele maar vooral esthetische en kwalitatieve uitvoering.

HOE GAAT KLAAS DESIGN TE WERK?
Het eerste oriënterende gesprek is vrijblijvend. Tijdens dit eerste gesprek krijgt u adviezen en worden de vragen en mogelijkheden intensief besproken. Alle aspecten kunnen aan bod komen, van interieuradvies en een hernieuwde indeling tot en met een totaalconcept ontwerp. Materialisering, verlichting en detaillering zijn zeer belangrijke onderdelen in het ontwerpproces.  Maatwerk meubels, zoals een dressoir, flatscreen roomdivider, inbouwkast of keuken worden met aandacht voor u ontworpen en uitgevoerd.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN MAATWERK MEUBELS EN INTERIEURS?
De kosten voor een schetsontwerp van een groot meubel zijn €350,- excl. btw.  De kosten voor een compleet interieur (A-Z) liggen iets hoger. De definitiefontwerp fase, offerte fase, opdracht- en uitvoeringsfase hangt af van de omvang van de opdracht en de specifiek afgesproken details. Voor kleinere interieur-, meubelprojecten zijn de prijzen gebaseerd op een uurtarief van €45,- excl. btw. Voor werkzaamheden tot aan de uitvoering moet u rekenen op 8% – 10% van de bouwkosten. Klaas Design kan verschillende werkzaamheden op zich nemen. Dit zijn o.a. ontwerpwerkzaamheden, technische uitwerking, (3D) tekeningen, offertes, planning, bouwbegeleiding en oplevering.

 
Back to top